Stichting Karnaval Ballefruttersgat

MEEJ MEKAAR, VUR MEKAAR, AL 55 JAOR

Optocht

Optocht

Duik in de feestvreugde van het Ballefruttersgat! Op carnavalszaterdag rijdt een kleurrijke optocht door de straten van Goirle, met dit jaar twee nieuwe toevoegingen.

Vanaf 14:00 uur komt de optocht tot leven, met lachende gezichten en prachtige kostuums die de straten vullen. Een onafhankelijke jury beoordeelt de deelnemers op verschillende punten.

Tijdens de optocht krijgt het publiek de kans om hun stem uit te brengen voor de (nieuwe) felbegeerde publieksprijs. Laat je stem gelden en steun jouw favoriete deelnemer! Vanaf 17:30 uur start de prijsuitreiking op het Kloosterplein. Het plein wordt omgedoopt tot Ballefruttersplein waar een groot feest zal worden gehouden, en de winnaars van alle categorieën van de optocht, inclusief de publieksprijs, bekend worden gemaakt.

Wil je zelf deelnemen? Stuur een e-mail naar optocht@ballefruttersgat.nl en laat je creativiteit de vrije loop! Kom en beleef samen met ons carnaval in het Ballefruttersgat. Tot ziens langs de route en op het feestelijke Ballefruttersplein!