Beste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes!

Afgelopen zaterdag zijn we te gast geweest bij het 44-jarige bestaan van het Knollevretersgat. Het was echt een geslaagde middag met veel stichtingen en verenigingen. We hebben veel gedanst en de polonaise gelopen. Deze middag was heel gezellig! Aankomende zondag hebben we “ut kroakfestijn”! op dit feestje wacht ik al best lang, want ik verwacht dat het heel gezellig wordt! Wij gaan er nu immers voor het tweede jaar officieel heen. Prins André zijn adjudant Peter en het hele officiële gezelschap zijn ook aanwezig dus dat is kei gezellig! Ik verwacht een leuke middag. De week daarna is het eindelijk zo ver het Prinsenbal! Ik kan echt niet meer wachten! Prins André denk ik ook niet meer. Het Prinsenbal komt eraan dus dat betekend ook dat het niet lang meer duurt voor carnaval. Ik zeg het toch nog een keer….. GENIET VAN ELK MOMENT! HET IS ZO VOORBIJ! Er komen leuke weken aan. Ik ga genieten. Maak er iets moois van en dit onder men motto: DEES RAOKTE NIE KWÈÈT!

 

Jeugdprins Nick frutje d’n Irste van Ballefruttersgat

Delen