Brabants Kraokfestijn2018-11-13T08:16:23+00:00

Brabants Kraokfestijn

Een middag met alleen maar échte carnavalskrakers!

Stichting Karnaval Ballefruttersgat organiseert in samenwerking met Dans & Partycentrum Ome Neeff op zondag 10 februari 2019  een uniek muziekevenement. Een muziekevenement waarbij de échte carnavalskrakers centraal staan en live strijden om de titel ‘Beste Midden-Brabantse Carnavalskraker 2019’.

Het Brabants kraokfestijn is gebaseerd op het zeer bekende Gôols Geblèèr waarbij jaarlijks het beste Gôolse carnavalslied werd gekozen.Deze traditie is in een nieuw jasje gestoken en heeft nu de naam ‘Beste Midden-Brabantse Carnavalskraker’ , waardoor het voor elke carnavalsvierder of artiest mogelijk is deel te nemen aan deze wedstrijd en er vandoor te gaan met de titel ‘Beste Midden-Brabantse Carnavalskraker 2019’.

Is het aan jou besteed om bovengenoemde titel in de wacht te slepen schrijf je dan in via de website www.ballefruttersgat.nl. Je hebt hiervoor de tijd tot 10 januari 2019 daarna zullen de inschrijvingen sluiten. Voor meer informatie kun je tevens terecht bij secretariaat@ballefruttersgat.nl.

We verwelkomen je graag op 10 februari 2019 vanaf 13:30 u bij Ome Neeff aan de Dorpsstraat 52 in Goirle.

Tot dan!

Inschrijven