“Hij gaat mee naar huis”…..…. de sleutel van het gemeentehuis! Oud burgemeester <https://nl.wikipedia.org/wiki/Machteld_Rijsdorp> Rijsdorp
heeft immers beloofd dat als iemand 3x achterelkaar prins zou zijn, hij de sleutel van het gemeentehuis mag houden. Hopelijk volgt de heer van Stappershoef haar belofte op. We zullen zien!

Beste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes, hier sta ik dan, voor de derde keer als, jeugdprins Nick Frutje d’n Irste, jeugdprins van Ballefruttersgat. Dees titel vat niemand men meer af, Dees raok ik nie kweet! Zo begon ik mijn speech nadat ik geïnstalleerd was als jeugdprins tijdens ons 11-11 bal, dit jaar gehouden op 15 november in Broeder Liplap. Wat een mooie avond was het. Zeker toen ik hoorde dat Andre Jacobs onze nieuwe dorpsprins zou zijn, bijgestaan door adjudant Peter. Nadat ik bekend werd gemaakt door onze president Peter Vermeer, heb ik mijn adjudant Daan Reijniers geïnstalleerd. Twee mooie duo’s die samen een goeie groep vormen.

Zaterdag 23 november hebben we alweer ons eerste officiële bezoek staan. We gaan die avond langs bij de Pintewippers (Pintewippersrijk oftewel Hapert) en daarna door met een gezellige volle bus naar de C.V. De blauwwituilen. Bij De blauwwituilen is de jeugd niet alleen. Ook prins Andre dn Irste komt langs met zijn gevolg. Een avond met twee leuke bezoeken. We gaan er weer een gezellig feestje van maken!

Groetjes jeugdprins Nick frutje dn Irste!

Delen