Beste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes!
Als aller eerste we zijn vandaag op bezoek geweest bij scouting Goirle. Ze hadden daar een carnavalmiddag voor de onderbouw. Wij waren uitgenodigd en dan komen wij zeker langs met de jeugd! Het was kort, maar zeker geslaagd. Scouting Goirle bedankt!

Het voorseizoen zit erop! Wat was het toch weer top! We hebben hele leuke bezoeken afgelegd en overal was het wel een feestje! Het is al weer een paar maanden geleden dat ik bekend werd gemaakt als jeugdprins. Elk bezoek heb ik mee proberen te geven dat je van alles moet genieten dit seizoen! Ik hoop dat je het hebt gedaan, want het is eigenlijk al weer bijna voorbij.. deze maanden gingen heel snel moet je na gaan.. hoe snel zouden deze 5 dagen wel niet gaan?! Ik wil iedereen bedanken die tijden het voorseizoen mee is geweest in mijn bus! We hebben er een top voorseizoen van gemaakt! De laatste week.. nog 1 week wachten en dan gaan we los! Het feest der feesten!! Ik heb er zin in en kan niet meer wachten! Rust allemaal goed uit en dan gaan we er tegen aan. Ik hoop dat ik jullie allemaal zie tijdens carnaval in ons mooie Ballefruttersgat. Maak er een mooi carnaval van!

Dit onder mijn motto: DEES RAOKTE NIE KWEET!

Jeugdprins Nick frutje dn Irste van Ut Ballefruttersgat

Delen