Beste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes! Nog 5 weken en het is zo ver.. Dan open ik het feest in mijn residentie Mainframe! De dag daarna de vlag hijsen, sleutel ontvangen en dn opstoet natuurlijk! Allemaal kenmerken van “het carnaval”. Het gaat allemaal zo snel… We hebben nog niet veel bezoeken gehad met de jeugd, maar daarom vanaf nu elk weekend groot feest! Ik geniet 100% van mijn laatste jaar als jeugdprins. Ik vind het super leuk met prins Andre en Peter, maar geweldig met mijn adjudant Daan, jeugdraad en dansgarde! Er komen nog leuke feesten aan. Ik kan niet meer wachten voordat we daar staan voor het prinsenbal en krijg alweer de kriebels als ik aan mainframe denk!! Ik heb er echt heel veel zin in maar ik wil jullie een ding meegeven: GENIET VAN ELK MOMENT! 5 weken gaan zo voorbij!

Maak er iets moois van en dit onder mijn motto: DEES RAOKTE NIE KWÈÈT!

Jeugdprins Nick frutje d’n Irste van Ut Ballefruttersgat

Delen