Beste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes!
Wat een weekend.. afgelopen vrijdagavond hadden Prins André en ik ons eigen prinsenbal. Wat heb ik genoten van deze avond! Ik heb hier ook mijn persoonlijke huisorde ontvangen van onze president Peter Vermeer. Ik heb die meteen mogen uitreiken aan Officieel Gezelschap en familieleden. Voor dat de jeugd uit functie ging hebben we er met z’n alle een GEWELDIG feest van gemaakt! Terwijl Prins André en z’n gevolg in de kleine zaal was hebben wij het dak er van af geblazen! Deze avond vergeet ik niet snel.. later op de avond is de OpperBallefrutter 2020 bekend gemaakt. Denis van Osch nogmaals gefeliciteerd met je benoeming! Zaterdag hebben we met een grote groep heel ons Ballefruttersgat voorzien van een mooie glossy en zondag zijn we naar de vattebieren gegaan. Ook daar was het echt heel gezellig! Marvin, Gerard, André en Peter waren ook mee gegaan met de jeugd. Super bedankt het was een heel top weekend! Aankomende vrijdag doorspreken van het programma 2020 en die zaterdag op bezoek bij Scouting Goirle! Geniet ervan het duurt niet lang meer!

Groetjes Jeugdprins Nick frutje dn Irste van Ut Ballefruttersgat!

-DEES RAOKTE NIE KWEET!-

Delen