De commissie Prins & Protocol van Stichting Karnaval Ballefruttersgat is op zoek naar de Dorpsprins voor het aankomende carnavalsseizoen 2021-2022.

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organisatie van het openbaar carnaval 2022, wat we gaan vieren onder het motto “AS WE D’R ZÈN ZÈMMER”. Een belangrijke functie daarbij is die van Prins. De Prins is de woordvoerder en samen met zijn Adjudant en gevolg het gezicht van het openbaar carnaval in het Ballefruttersgat.

Voor de functie van Prins van het Ballefruttersgat zijn we op zoek naar een man die woonachtig is in Goirle of die een duidelijke en bijzondere band met Goirle heeft. Een ieder kan zich opgeven. De commissie Prins & Protocol zal bepalen wie de functie toekomt. Het mag voor zich spreken dat we zoeken naar iemand die zichtbaar zin heeft in het carnavalsfeest en de capaciteiten heeft om het Ballefruttersgat op goede wijze te vertegenwoordigen.

Heeft u interesse in deze functie? stuur dan voor 1 september a.s. een motivatiebrief naar de voorzitter van Stichting Karnaval Ballefruttersgat t.n.v. Jan Brekelmans via voorzitter@ballefruttersgat.nl. Via dit adres kunt u ook contact opnemen indien u meer informatie wilt over de functie van Prins.

PS: Ondanks dat de maatregelen van de overheid op dit moment zijn versoepeld en er veel mogelijk is, bestaat de kans dat er in de komende maanden toch nog een aantal maatregelen worden uitgeschreven. Desondanks hebben wij als bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat besloten om de organisatie van carnavalsseizoen 2021-2022 gewoon op te starten. Met de opmerking dat wanneer regels wijzigen of wanneer gezondheid van frutters of bezoekers niet gegarandeerd kunnen worden, wij evenementen misschien toch moeten cancelen.

Prins André d’n Irste wordt geïnstalleerd door President Peter Vermeer tijdens het 11-11 bal in 2019.

Delen