Het bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat heeft tijdens afgelopen bestuursvergadering in navolging van vele andere stichtingen het besluit moeten nemen dat er ook dit jaar geen carnavalsevenementen georganiseerd kunnen worden.

Nadat de evenementen tijdens het carnavalsseizoen 2020-2021 geen doorgang konden vinden hebben wij helaas ook moeten besluiten om alle evenementen tot en met carnaval 2021-2022 te annuleren. Dit wegens de geldende maatregelen en beperkt zicht op versoepelingen m.b.t. covid-19.
De LEGO-Optocht zal dit jaar voor het 2e jaar WEL zijn doorgang vinden!

Geen Prins & Jeugdprins
Voor het 2e achtereenvolgende jaar zullen er geen Prins & Jeugdprins geïnstalleerd worden. Hoe groot de hoop in de voorbereidingen op het carnavalsseizoen ook waren, het is niet haalbaar om de hoogheden met hun gevolg te presenteren. Hiermee zal ook het feestelijke Prinsenbal, wat normaal gesproken 2 weken voor carnaval plaatsvind komen te vervallen.

WEL een LEGO-Optocht
Waar helaas de optocht op carnavalszaterdag dus niet door het centrum van Ballefruttersgat zal trekken, zal er dit jaar wel weer een editie plaatsvinden van de LEGO-Optocht. Het moment dat de LEGO-Optocht zal plaatsvinden is nog onbekend, maar de mogelijkheid tot inschrijven is er nog steeds! Kijk op www.ballefruttersgat.nl voor meer informatie of om je in te schrijven.

Wat gaat er wel gebeuren?
Naast de LEGO-Optocht zal Stichting Karnaval Ballefruttersgat de inwoners van het Ballefruttersgat dit jaar ook weer voorzien van de carnavalsglossy “D’n Ballefrutter”. De glossy commissie is momenteel druk bezig om weer een mooie editie te kunnen bezorgen.

Tevens zullen de nodige versieringen worden aangebracht in het centrum van het Ballefruttersgat. Ook zal d’n Ballefrutter tijdens de carnavalsdagen vanaf zijn sokkel voor het gemeentehuis over het Ballefruttersgat heen kijken om over al de Ballefrutters en Ballefrutterinnekes te waken.

Bekendmaking motto carnaval 2023
Op dinsdagavond zal het nieuwe motto voor carnaval 2023 bekend gemaakt gaan worden. Dit winnende motto kan nog steeds van u zijn, stuur uw inzendingen in voor 20 februari 2022 naar voorzitter@ballefruttersgat.nl.

Uit al de inzendingen zal een jury het winnende motto kiezen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze richten aan pr@ballefruttersgat.nl.

Delen