De commissie Prins & Protocol van Stichting Karnaval Ballefruttersgat is op zoek naar de Dorpsprins voor het aankomende carnavalsseizoen.

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organisatie van het openbaar carnaval 2021, wat we gaan vieren onder het motto “Zèè toch wèèzer”. Een belangrijke functie daarbij is die van Prins. De Prins is de woordvoerder en samen met zijn adjudant en gevolg het gezicht van het openbaar carnaval in het Ballefruttersgat.

Voor de functie van Prins van het Ballefruttersgat zijn we op zoek naar een man die woonachtig is in Goirle of die een duidelijke en bijzondere band met Goirle heeft. Een ieder kan zich opgeven. De commissie Prins & Protocol zal bepalen wie de functie toekomt. Het mag voor zich spreken dat we zoeken naar iemand die zichtbaar zin heeft in het carnavalsfeest en de capaciteiten heeft om het Ballefruttersgat op goede wijze te vertegenwoordigen op alle mogelijke wijze.
Heeft u interesse in deze functie, stuur dan voor 1 september a.s. een motivatie naar de voorzitter van Stichting Karnaval Ballefruttersgat Peter Vermeer via voorzitter@ballefruttersgat.nl Via dit adres kunt u ook contact opnemen indien u meer informatie wilt over de functie van Prins.
Dit contact kunt u ook opnemen wanneer u (nog) niet de functie van Prins van het Ballefruttersgat ambieert, maar wel deel uit zou willen maken van de Raad van XI.

PS: we weten dat het nog onzekere tijden zijn. desondanks hebben wij als bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat besloten om de organisatie van carnavalsseizoen 2020-2021 toch op te starten. Met dien verstande dat wanneer regels wijzigen of wanneer gezondheid van frutters of bezoekers niet gegarandeerd kunnen worden, wij evenementen cancelen.

Delen