De Opperballefrutter 2020 kenmerkt zich door zijn jarenlange inzet voor vrijwilligerswerk binnen de gemeente Goirle.

Dit begint al op 12 jarige leeftijd, met het wegbrengen van zijn zusje naar de gehandicaptensport, waar hij 15 jaar bleef als begeleider en hoofdleider.
Ook was hij toen en is hij nu nog te vinden bij de hobbyclub van de Instuif, nu Mainframe waar hij begeleiding geeft bij diverse disciplines.
Ook het Carnavallen was hem niet vreemd, al vroeg in de jeugdraad, doorgegroeid naar de Aope en later o.a. lid van de jeugdcommissie en diverse andere commissies en het bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat. Vandaag de dag is hij nog steeds actief als Frutter en Nestor.
Verder carnaval gerelateerd is hij sinds een 13 tal jaren actief als mede organisator van jeugd en jongerencarnaval bij het Fruttersfist.
Bij het jeugdvakantiewerk heeft hij ook vele jaren zijn steentje bijgedragen.
De wandel 4 daagse zonder deze vrijwilliger is bijna niet voor te stellen. Ruim 30 jaar is hij hier op verschillende plaatsen te vinden, de laatste jaren voornamelijk als verkeersregelaar.
En of dat nog niet genoeg is, heeft hij een aantal jaren geleden ook nog zitting genomen in de verwantenraad van Hoogschoor. Dit om allerlei zaken voor de woongroep van zijn zusje te behartigen.

Voor al deze vrijwillige inzet voor de gemeenschap van het Ballefruttersgat is het bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat zeer vereerd te benoemen tot:
“Opperballefrutter 2020” Dhr. Denis van Osch

Delen