Stichting Karnaval Ballefruttersgat

MEEJ MEKAAR, VUR MEKAAR, AL 55 JAOR

Opperballefrutter 2019 Jack Zagers

maandag, 18 februari, 2019

Afgelopen vrijdag werd tijdens het Prinsenbal traditiegetrouw de Opperballefrutter bekend gemaakt.

De Opperballefrutter 2019 Jack Zagers  kenmerkt zich door zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Goirlese gemeenschap.

Al ruim 42 jaar zet hij zich vrijwillig in bij verscheidende instanties binnen en buiten de Goirlese samenleving.

Van 1967 tot 2005 is hij actief bij de eerste judoclub Goirle, waar hij vele jaren heeft gesport tot zwarte band (1e dan). Hij heeft er les gegeven, is scheidsrechter geweest bij de judobond en heeft ook een 19 tal jaar zijn krachten verleend aan het bestuur.

Van 1973 tot ongeveer 1980 is hij ook scheidsrechter geweest bij de Hooikar.

Van 1980 tot 1988 is hij als vrijwilliger en medewerker actief geweest bij de “nacht der naastenliefde” Nadat dit door de Zwarte Schaopen werd overgenomen heeft hij hiervoor de opbouw en elektra verzorgd.

Van 1975 tot heden is hij zeer actief bij de Luxe Bene waar meerdere keren Prins is geweest . Daarnaast is hij actief in diverse commissies en heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed waaronder voorzitter. Tot slot gaat het sauwelen hem goed af.

En niet het minste van alles, hij is al vanaf 1995 lid van GSBW Waar hij zelf heeft gevoetbald, leider en trainer is geweest en als scheidsrechter op het veld heeft gestaan. Achter de bar is hij nog steeds te vinden .

Ook als goedheiligman bij de Vennen in Dongen staat hij bekend.
En is hij reeds lange tijd lid van de personeelsvereniging van AH.

Voor deze overweldigende vrijwillige inzet voor de gemeenschap van het Ballefruttersgat en daarbuiten was het bestuur van Stichting Karnaval Ballefruttersgat zeer vereerd Jack Zagers te benoemen tot Opperballefrutter 2019.

Delen

Titel

Ga naar de bovenkant