Stichting Karnaval Ballefruttersgat (SKB) organiseert, zoals wellicht bij velen al bekend, dit carnavalsseizoen niet haar standaard evenementen. Door alle Covid-19 maatregelen is het helaas niet mogelijk om deze evenementen op een veilige manier te laten plaatsvinden. Ondanks dat dit besluit met pijn in ons hart is genomen, willen we seizoen 2021 met het motto “ZÈÈ TOCH WÈÈZER” niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor dit seizoen is er daarom besloten o.a. een alternatieve LEGO optocht te organiseren.

 

Iedereen die het leuk vindt om met LEGO te bouwen kan deelnemen en meedingen naar een leuke prijs. Het bouwen van de wagen mag met normale LEGO steentjes of met technisch LEGO (geen Duplo). Uiteraard gebaseerd op het motto “ZÈÈ TOCH WÈÈZER”. Inschrijving voor de alternatieve LEGO optocht is geheel gratis en voor alle leeftijden.

Alle deelnemers worden ingedeeld in 2 categorieën. Een categorie tot en met 15 jaar en een categorie vanaf 15 jaar. De alternatieve optocht vindt plaats op carnavalszaterdag, 13 februari 2021. Alle inzendingen worden middels een filmpje gepresenteerd op de Facebook pagina en website van Stichting Karnaval Ballefruttersgat

De organisatie is nog aan het bekijken of we binnen de Covid-19 maatregelen alle creaties kunnen presenteren op een locatie in Ballefruttersgat, zodat iedereen deze tijdens carnaval kan bewonderen.

Dus… vind je het leuk om met LEGO aan de slag te gaan, dan dagen wij je uit om je eigen carnavalswagen te bouwen en deel te nemen aan de alternatieve optocht in Ballefruttersgat 2021. Uiteindelijk hopen we een diversiteit aan leuke creatieve LEGO deelnemers te mogen presenteren. Op deze manier hopen we het gevoel van carnaval toch een beetje levendig te houden.

Aanmelden voor de alternatieve LEGO optocht kan tot 15 januari 2021.

Inschrijven voor deze LEGO optocht kan door het invullen van het inschrijfformulier op deze website.

Delen